Fiica lui Whitney Houston vrea să renunţe la numele de familie al tatălui ei

Fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, vrea să renunţe la numele ei de familie, pentru că nu mai vrea să fie asociată cu tatăl său, rapperul Bobby Brown.

950 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Whitney Houston vrea să renunţe la numele de familie al tatălui ei

Bobbi Kristina Brown şi Whitney Houston (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Potrivit unor surse, Bobbi Kristina îşi doreşte de mulţi ani să-şi schimbe numele de familie, încă de când părinţii ei au divorţat, dar mama ei, care a murit în luna februarie, nu i-a permis acest lucru, informează tmz.com.

Acum, Bobbi Kristina Brown vrea să-şi schimbe numele în Kristina Houston.

Nu se ştie deocamdată când va fi oficializată schimbarea de nume.

În 1992, Whitney Houston s-a căsătorit cu rapperul Bobby Brown, iar mulţi au considerat că formează un cuplu ciudat: ea, o prinţesă a muzicii pop, el, un "băiat rău". De-a lungul anilor, de altfel, el a fost arestat de mai multe ori, din diverse motive, de la conducere în stare de ebrietate, la neachitarea pensiei alimentare. Însă Whitney obişnuia să spună că personalităţile lor nu sunt atât de diferite pe cât părea.

Cei doi, care au divorţat în 2007 - după o relaţie marcată de violenţă şi abuz de droguri -, au avut un copil, Bobbi Kristina, care s-a născut în 1993.

Whitney Houston a murit pe 11 februarie. Cântăreaţa a fost descoperită moartă în cada din camera ei de hotel din Los Angeles. Autorităţile americane nu au anunţat deocamdată cauza decesului.

Pe parcursul unei cariere de peste 30 de ani, în care a devenit una dintre cele mai admirate şi mai influente cântăreţe din lume, Whitney Houston a câştigat, printre altele, şase premii Grammy, 30 Billboard Awards şi 22 American Music Awards. Succesul de pe scenă a început însă, în anii 1990, să fie umbrit de tot mai multe probleme în viaţa personală. În ultimii zece ani, viaţa cântăreţei a fost dominată de consumul excesiv de droguri şi încercări eşuate de a se trata în clinicile specializate contra dependenţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici