Filmările pentru "Sex and the City", interzise în Dubai

Autorităţile din Dubai au interzis filmarea unor secvenţe din al doilea lungmetraj inspirat de serialul de televiziune "Totul despre sex/ Sex and the City", care urmau să se desfăşoare în emirat, după ce au citit scenariul, potrivit unui cotidian local.

93 afișări
Imaginea articolului Filmările pentru "Sex and the City", interzise în Dubai

Filmările pentru "Sex and the City", interzise în Dubai

Reprezentanţii Dubai Studio City (DSC), o companie locală care are ca scop atragerea de producători de film internaţionali în Dubai, au declarat că cererea de aprobare a filmărilor pentru al doilea lungmetraj inspirat din serialul "Totul despre sex" a fost respinsă de autorităţi.

Scenariul filmului fusese trimis autorităţilor pentru a fi examinat "luându-se în considerare pătura socială multiculturală şi percepţiile acesteia", scrie cotidianul local, citând DSC.

Astfel, se pare că acest film ar putea jigni credinţele lumii musulmane, mai ales că primul lungmetraj inspirat din celebrul serial tv, lansat în 2008, a fost interzis în cinematografele din Dubai.

Al doilea lungmetraj inspirat din serialul "Sex and the City/ Totul despre sex" va fi lansat pe 28 mai 2010. Ca şi în cazul primului lungmetraj, John Melfi şi Sarah Jessica Parker vor fi producători executivi, împreună cu Patrick King.

Primul lungmetraj a avut un succes enorm, cu cele mai bune încasări obţinute vreodată în box office-ul nord-american de o comedie romantică sau de un film destinat în special publicului feminin, surclasând producţia "Diavolul se îmbracă de la Prada" (2006). Acest lungmetraj a avut încasări de 415,25 milioane de dolari la nivel mondial.

Sarah Jessica Parker a revenit la personajul care a făcut-o celebră, jurnalista Carrie Bradshow, pentru adaptarea cinematografică a serialului de televiziune "Totul despre sex". Alături de ea, pe lângă Chris Noth, în rolul lui Mr Big, şi trioul feminin Kim Catrall, Kristin Davies şi Cynthia Nixon, a mai jucat Jennifer Hudson, recompensată cu premiul Oscar, în rolul asistentei personale a lui Carrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici