Filme 6D, la un cinematograf bucureştean

Scurtmetraje precum "Snowride" şi "Pandavision" vor fi proiectate, în premieră, de săptămâna viitoare, la cinematograful The Light din Capitală, în regim 6D, care combină tehnologia 3D cu mişcarea şi senzaţiile tactile sau olfactive, informează un comunicat.

632 afișări
Imaginea articolului Filme 6D, la un cinematograf bucureştean

Filme 6D, la un cinematograf bucureştean (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Experienţa 6D este prezentată în premieră în România, la cinematograful The Light din Capitală.

O sală specială a fost construită în întregime în Austria şi instalată în Liberty Center, la etajul 2, în imediata vecinătate a spaţiului cinematografului. Sala, cu o suprafaţă de 11x6 metri, este prevăzută cu un ecran de 6x4 metri şi are o capacitate de 40 de locuri.

Experienţa 6D combină tehnologia digitală 3D cu mişcarea, senzaţii tactile sau olfactive, senzaţia de vânt sau ploaie, pe fundalul unor poveşti spectaculoase. Spectatorii sunt invitaţi să aleagă dintr-o selecţie de patru filme - "Snow Ride", "Pandavision", "Cosmic Race" şi "Haunted House" -, fiecare cu o durată între 5 şi 15 minute, urmând ca, pe viitor, să fie disponibile tot mai multe titluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici