Filmul "Amurg", pe primul loc în box office-ul nord-american (Video)

Filmul "Amurg" s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, în prima săptămână de la lansarea pe marile ecrane, după ce a obţinut încasări de 70,55 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

3902 afișări
Imaginea articolului Filmul "Amurg", pe primul loc în box office-ul nord-american (Video)

Filmul "Amurg", pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul "Schimbul", cu Angelina Jolie, în regia lui Clint Eastwood, ocupă a şasea poziţie în clasament, după ce a obţinut încasări de 2,64 milioane de dolari. Producţia este o dramă despre disperarea unei mame al cărei fiu este răpit, autorităţile aducându-i înapoi un băiat care nu este de fapt al ei.

Musicalul "Liceul muzical: Anul absolvirii " s-a situat pe al şaptelea loc în clasament, după ce a obţinut încasări de 2 milioane de dolari.

Filmul prezintă problemele cu care se confruntă nişte tineri din ultimul an de liceu. Personajele principale, Troy (Zac Efron) şi Gabriella (Vanessa Hudgens), care vor merge în curând la facultate, au decis să pună în scenă, împreună cu prietenii lor, un musical care să le descrie experienţele, speranţele, dar şi temerile în ceea ce priveşte viitorul.

Pe poziţia a opta în box office-ul nord-american s-a situat comedia "Zack and Miri Make a Porno", cu încasări de 1,7 milioane de dolari. Lungmetrajul prezintă experienţa a doi buni prieteni, Zack şi Miri, care, în încercarea lor de a rezolva o serie de probleme financiare pe care le au, decid să facă împreună un film pentru adulţi, dar descoperă că se iubesc.

Drama "The Boy in the Striped Pyjamas", produsă de Miramax, a urcat pe a noua poziţie în clasament, după ce a obţinut încasări de 1,67 milioane de dolari.

Cu o acţiune plasată în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, filmul relatează povestea văzută prin ochii inocenţi ai lui Bruno, fiul în vârstă de opt ani al comandantului unei tabere de concentrare, a cărui prietenie cu un băiat evreu din acea tabără va avea consecinţe nebănuite.

Filmul "The Secret Life of Bees", cu Dakota Fanning şi Queen Latifah în rolurile principale, încheie topul zece al filmelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete în valoare de 1,27 milioane de dolari.

The Boy in the Striped Pyjamas

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici