Filmul de animaţie "Kung Fu Panda" ar putea avea o continuare (Video)

Reprezentanţii companiei DreamWorks Animation CEO au anunţat, miercuri, că există discuţii legate de o continuare a filmului de animaţie "Kung Fu Panda", urmând ca decizia finală să fie luată în următoarele două luni.

20 afișări
Imaginea articolului Filmul de animaţie "Kung Fu Panda" ar putea avea o continuare (Video)

Filmul de animaţie "Kung Fu Panda" ar putea avea o continuare

"Am început discuţiile legate de acest subiect şi cred că, în următoarele 30 sau 60 de zile, vom şti ceva sigur în această privinţă", a declarat Jeffrey Katzenberg, reprezentantul companiei DreamWorks Animation CEO, informează Hollywoodreporter.com.

De altfel, o continuare a peliculei "Kung Fu Panda" ar fi benefică şi pentru investitorii DreamWorks.

Personajele din filmul de animaţie au împrumutat vocile actorilor Jack Black, Jackie Chan, Dustin Hoffman, Angelina Jolie şi Lucy Liu.

Coloana muzicală a filmului este semnată de John Powell şi Hans Zimmer.

În prezent, "Kung Fu Panda" se află pe locul cinci în topul încasărilor în box office-ul american, cu venituri de 211 milioane de dolari. În primul week-end de difuzare, pelicula a avut încasări de 60 de milioane de dolari. La nivel internaţional, filmul a avut încasări în valoare de 561 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici