Filmul "Ghost", cu Patrick Swayze şi Demi Moore, adaptat într-un serial TV

Filmul "Fantoma mea iubită/ Ghost", în care rolurile principale au fost interpretate de Patrick Swayze şi Demi Moore, va fi adaptat într-un serial de televiziune, care va fi produs de Paramount Television.

1036 afișări
Imaginea articolului Filmul "Ghost", cu Patrick Swayze şi Demi Moore, adaptat într-un serial TV

Patrick Swayze, Whoopi Goldberg (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Filmul "Ghost" (1990), în care Patrick Swayze joacă rolul unei fantome care încearcă să îşi răzbune moartea şi să o protejeze pe logodnica sa, interpretată de Demi Moore, a obţinut încasări de 505,7 milioane de dolari pe plan mondial.

Pelicula a fost recompensată cu două premii Oscar - câştigate de actriţa Whoopi Goldberg, pentru rol secundar, şi de scenaristul Bruce Joel Rubin - şi a fost adaptată ulterior într-un musical pus în scenă pe Broadway.

Directorii de la Paramount Television i-au angajat pe producătorii de televiziune Jeff Pinker şi Akiva Goldsman pentru a scrie scenariul unui episod-pilot al unui serial TV inspirat din acest lungmetraj, informează contactmusic.com.

Jeff Pinker şi Akiva Goldsman au lucrat împreună la serialul SF "Fringe".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici