Filmul "Ho Ho Ho" va fi lansat, sâmbătă, pe DVD

Ştefan Bănică lansează, sâmbătă, la Băneasa Shopping City din Capitală, DVD-ul cu filmul "Ho Ho Ho", dar şi cel mai nou album muzical pe care îl semnează, "Un Crăciun cu Ştefan Bănică", informează Pro Video.

29 afișări
Imaginea articolului Filmul "Ho Ho Ho" va fi lansat, sâmbătă, pe DVD

Filmul "Ho Ho Ho" va fi lansat, sâmbătă, pe DVD

Alături de Ştefan Bănică, vor veni în întâmpinarea lui Moş Nicolae şi vor împărţi autografe celor prezenţi la eveniment şi actorii Bogdan Iancu, Pavel Bartoş, Alina Chivulescu şi Raisa Mihai.

Distribuit în exclusivitate de Pro Video, DVD-ul "Ho Ho Ho" poate fi achiziţionat începând cu 5 decembrie din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate din ţară, precum şi de pe site-ul www.provideo.ro, la un preţ de 39.9 lei. DVD-ul cuprinde un număr impresionant de bonusuri, printre elementele speciale de care vor beneficia cumpărătorii DVD-ului numârandu-se patru versiuni de "Making of", precum şi trailerul filmului.

Cel care semnează regia primei comedii româneşti de Crăciun este Jesus del Cerro, un celebru regizor spaniol care în România a semnat producţiile "Cu un pas înainte" (2007), "Contratimp 1" (2008) şi "Contratimp 2" (2009). Filmările comediei "Ho Ho Ho" au durat patru săptămâni şi au fost realizate în cadrul centrului comercial Băneasa Shopping City, fiind conduse de către Alma Sârbu şi Patricia Poienaru, în calitate de producători.

La 9 ani de la editarea primei sale compilaţii de Crăciun, Ştefan Bănică revine cu albumul "Un Crăciun cu Ştefan Banică", un nou material discografic dedicat sărbătorilor de iarnă, care pe lângă piese tradiţionale de Crăciun atent selectate din repertoriul naţional şi internaţional, cuprinde şi noul cântec "Ho Ho Ho". Melodia care promovează albumul se află şi pe coloana sonoră a filmului "Ho Ho Ho", o peliculă clasică de Crăciun, care va aduce din 5 decembrie pe DVD, o poveste despre prietenie, familie, şi nu în ultimul rând despre faptul că nimic nu e imposibil atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici