Filmul horror "Activitate paranormală 2", în fruntea box office-ului nord-american - VIDEO

Filmul horror "Activitate paranormală 2", continuarea lungmetrajului din 2009 care s-a bucurat de un succes neaşteptat, s-a situat pe prima poziţie a box office-ului nord-american în primul weekend de la lansare.

131 afișări
Imaginea articolului Filmul horror "Activitate paranormală 2", în fruntea box office-ului nord-american - VIDEO

Filmul horror "Activitate paranormală 2", în fruntea box office-ului nord-american (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit estimărilor, acest lungmetraj a avut încasări de 41,5 milioane de dolari de vineri până duminică, în cinematografele din Statele Unite ale Americii şi Canada. "Activitate paranormală 2" a reluat reţeta de succes a filmului iniţial, ce prezintă povestea unei familii care înregistrează cu ajutorul unei camere video o serie de fenomene, tot mai îngrijorătoare, care se produc în locuinţa lor. Oren Peli, regizorul primului opus, este de această dată producătorul filmului, regia fiind asigurată de Tod Williams.

Filmul "Jackass 3-D", inspirat dintr-o emisiune de televiziune în care numeroşi adolescenţi şi tineri adulţi se lansează într-o serie de provocări amuzante, nebuneşti, iar uneori absurde, lansat în urmă cu o săptămână, a coborât pe poziţia a doua, cu încasări de 21,6 milioane de dolari de vineri până duminică.

Thrillerul "Red", în care Morgan Freeman, Bruce Willis, Helen Mirren şi John Malkovich interpretează rolurile unor agenţi CIA, a coborât de pe a doua pe a treia poziţie, cu încasări de 15 milioane de dolari.

Filmul "Hereafter: Dincolo de viaţă", regizat de Clint Eastwood, a debutat pe locul al patrulea, cu încasări de 12 milioane de dolari. Cécile de France şi Matt Damon sunt colegi pe afişul acestei drame fantastice, a cărei acţiune are în centru trei personaje care se confruntă cu moartea.

"The Social Network", regizat de David Fincher, un film care prezintă felul în care a apărut reţeaua de socializare Facebook, a pierdut două poziţii şi a ocupat locul al cincilea, cu încasări de 7,3 milioane de dolari.

Filmul "Secretariat", de Randall Wallace, care prezintă povestea lui Penny Chenery, câştigătoarea cursei Triple Crown în 1973 - cu calul său Secretariat -, a coborât de pe poziţia a patra până pe a şasea, cu încasări de 6,9 milioane de dolari de vineri până duminică.

Pe locul al şaptelea în box office-ul nord-american s-a situat comedia romantică "Viaţa aşa cum e ea/ Life as we know it", cu Josh Duhamel şi Katherine Heigl, care a avut încasări de 6,15 milioane de dolari.

Pe locul al optulea s-a clasat "Legende din regatul bufniţelor/ Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole", un film de acţiune şi de animaţie regizat de Zack Snyder. Filmul a avut încasări de 3,17 milioane de dolari de vineri până duminică

Thrillerul "Oraşul/ The Town", regizat de Ben Affleck, în care actorul american interpretează rolul unui spărgător de bănci, a coborât două poziţii, ajungând pe locul al nouălea, cu încasări de 2,7 milioane de dolari.

Comedia romantică "Easy A", realizată cu un buget minuscul (10 milioane de dolari), regizată de Will Glick şi cu Emma Stone în rolul principal, prezintă povestea unei liceene care minte spunând că şi-a pierdut virginitatea, pentru a deveni populară. Filmul încheie topul 10 al peliculelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete de 1,75 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici