Filmul horror "Activitate paranormală 4" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme urmează în top - VIDEO

Filmul "Activitate paranormală/ Paranormal Activity 4", al patrulea lungmetraj din această franciză horror, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de societatea Exhibitor Relations.

845 afișări
Imaginea articolului Filmul horror "Activitate paranormală 4" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme urmează în top - VIDEO

Filmul horror "Activitate paranormală 4" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Cel de-al patrulea opus din această franciză horror de succes, regizat de Henry Joost şi Ariel Shulman, a obţinut încasări de 30,2 milioane de dolari de vineri până duminică.

Pe locul al doilea s-a menţinut thrillerul "Argo", un film regizat de Ben Affleck, în care starul american este şi protagonist. Acest lungmetraj, ce prezintă planurile CIA de a infiltra şase americani în timpul revoluţiei iraniene din 1979, a avut încasări de 16,6 milioane de dolari.

Filmul de animaţie "Hotel Transilvania", regizat de David Feiss şi Anthony Stacchi, a urcat o poziţie, ajungând pe locul al treilea, cu încasări de 13,5 milioane de dolari de vineri până duminică. Acest film, care reia legenda vampirului Dracula, dar într-o formulă comică, adresată mai mult copiilor, îl are în distribuţie pe Adam Sandler.

Thrillerul "Taken 2: Teroare în Istanbul", cu Liam Neeson în rolul principal, a pierdut poziţia de lider ocupată timp de două săptămâni în fruntea box office-ului nord-american şi a coborât pe locul al patrulea. Continuare a filmului "Teroare în Paris/ Taken" (2008), lungmetrajul "Taken 2: Teroare în Istanbul" prezintă noi aventuri ale fostului agent al CIA Bryan Mills, interpretat de Liam Neeson, şi a avut încasări de 13,4 milioane de dolari de vineri până duminică.

Pe locul al cincilea a debutat filmul poliţist "Alex Cross", ce prezintă jocul de-a şoarecele şi pisica dintre un criminal în serie şi un celebru detectiv-psihiatru. Această peliculă, care îi are în distribuţie, printre alţii, pe Tyler Perry, Matthew Fox şi Jean Reno, a obţinut încasări de 11,7 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul horror "Sinister", cu Ethan Hawke şi Vincent D'Onofrio în distribuţie, a coborât trei locuri şi a ajuns pe poziţia a şasea a box office-ului nord-american, cu încasări de 9 milioane de dolari.

Comedia "Here Comes the Boom", cu Salma Hayek în distribuţie, a pierdut două poziţii şi a coborât pe locul al şaptelea, cu încasări de 8,5 milioane de dolari.

"Pitch Perfect", un musical cu şi pentru adolescenţi, a pierdut alte două poziţii şi a ajuns pe locul al optulea, cu încasări de 7 milioane de dolari.

Comedia horror animată "Frankenweenie", cel mai recent film al lui Tim Burton, care beneficiază de vocile actorilor Winona Ryder, Martin Landau şi Charlie Tahan, s-a situat pe locul al nouălea, cu încasări de 4,4 milioane de dolari de vineri până duminică.

Thrillerul SF "Looper: Asasin în viitor", cu Bruce Willis, Emily Blunt şi Joseph Gordon-Levitt în rolurile principale, încheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, după ce a obţinut încasări de 4,2 milioane de dolari de vineri până duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici