Filmul horror "The Conjuring" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme mai sunt în top - VIDEO

Filmul horror "The Conjuring", cu Vera Farmiga şi Patrick Wilson în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations.

224 afișări
Imaginea articolului Filmul horror "The Conjuring" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme mai sunt în top - VIDEO

Filmul horror "The Conjuring" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme mai sunt în top - VIDEO (Imagine: Shutterstcok)

Acest lungmetraj, care prezintă povestea soţilor Warren, un cuplu care ajută o familie terorizată de o prezenţă paranormală, a obţinut încasări de 41,5 milioane de dolari de vineri până duminică în cinematografele nord-americane.

Filmul de animaţie "Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2" a pierdut poziţia de lider pe care a ocupat-o două săptămâni şi a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 25,1 milioane de dolari.

Filmul "Turbo", cea mai recentă producţie de animaţie lansată de studiourile Fox, care prezintă aventurile unui melc de grădină pasionat de viteză, a debutat pe locul al treilea, cu încasări de 21,5 milioane de dolari.

Comedia "Oameni mari şi fără minte 2/ Grown Ups 2", care îi are în distribuţie pe Adam Sandler, Steve Buscemi, Salma Hayek şi Taylor Lautner, a pierdut două locuri şi a coborât pe poziţia a patra, cu încasări de 20 milioane de dolari.

Filmul de acţiune cu accente comice "Greu de pensionat 2/ Red 2", cu Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren, Mary-Louise Parker şi Anthony Hopkins, a debutat pe locul al cincilea în box office-ul nord-american. Prezetând aventurile unor foşti agenţi CIA aflaţi la vârsta pensionării, această peliculă a generat încasări de 18,5 milioane de dolari.

Unul dintre blockbusterurile verii, pelicula SF "Cercul de foc/ Pacific Rim", a pierdut trei poziţii şi a ajuns pe locul al şaselea, cu 16 milioane de dolari. Această superproducţie hollywoodiană descrie lupta titanică dintre uriaşii roboţi teleghidaţi de oameni şi o armată de monştri extratereştri ieşiţi din fundul oceanului.

Pelicula "R.I.P.D. Copoi pentru strigoi", un film de aventuri cu accente supranaturale, cu Jeff Bridges şi Ryan Reynolds, a debutat pe locul al şaptelea, cu încasări de 12,8 milioane de dolari.

Filmul "Captură la dublu/ The Heat", cu Sandra Bullock în rolul unui agent FBI care trebuie să facă echipă cu o poliţistă, interpretată de Melissa McCarthy, căreia îi sare ţandăra din orice, a coborât patru locuri, până pe poziţia a opta, cu încasări de 9,3 milioane de dolari.

Pe poziţia a noua în box office-ul nord american s-a situat pelicula "Ziua Z: Apocalipsa/ World War Z", în regia lui Marc Forster, care a avut încasări de 5,2 milioane de dolari. "Ziua Z: Apocalipsa" este un thriller cu zombie al cărui protagonist este Gerry Lane (Brad Pitt), angajat la ONU, ce este nevoit să străbată lumea întreagă într-o cursă contracronometru pentru a opri o epidemie care răstoarnă guverne, răscoală armate şi ameninţă să elimine rasa umană.

Filmul de animaţie "Universitatea monştrilor/ Monsters University", în regia lui Dan Scanlon, care beneficiază de vocile actorilor Steve Buscemi, John Goodman, Billy Crystal şi Helen Mirren, încheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, după ce a vândut bilete de 5 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici