Filmul „Indiana Jones” va avea premiera la Cannes, cu un omagiu adus lui Harrison Ford

Indiana Jones se îndreaptă spre Riviera Franceză.

1572 afișări
Imaginea articolului Filmul „Indiana Jones” va avea premiera la Cannes, cu un omagiu adus lui Harrison Ford

Flmul „Indiana Jones” va avea premiera la Cannes, cu un omagiu adus lui Harrison Ford

„Indiana Jones şi Cadranul Destinului”, al cincilea film din seria de aventuri, va avea premiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes pe 18 mai, au anunţat luni organizatorii festivalului. Cannes îi va aduce, de asemenea, un omagiu lui Ford pentru cariera sa.
 
Premiera filmului „Dial of Destiny”, regizat de James Mangold, are loc la 15 ani după ce filmul „Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal” din 2008 a avut premiera la festivalul francez. „Dial of Destiny”, prezentat ca fiind ultimul capitol al francizei, va fi lansat în cinematografele din SUA pe 28 iunie.
 
„Dial of Destiny”, despre care s-a zvonit că se va îndrepta la Cannes, adaugă o a doua premieră la festivalul de anul acesta, care începe pe 16 mai.
 
Vineri, Cannes a anunţat premiera mult-aşteptatul film „Killers of the Flower Moon” de Martin Scorsese, o adaptare pentru Apple TV+ a bestsellerului lui David Grann despre o serie de crime ale Naţiunii Osage în Oklahoma din anii 1920. Distribuţia îi include pe Leonardo DiCaprio şi Robert De Niro. Premiera filmului, stabilită pentru 20 mai, va marca primul film al lui Scorsese la Cannes de la „After Hours” în 1986.
 
Lista completă de la Cannes va fi anunţată pe 13 aprilie

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici