Filmul "Întâlnire explozivă", cu Tom Cruise şi Cameron Diaz, pe primul loc în box office-ul românesc

Filmul de acţiune "Întâlnire explozivă/ Knight and Day", cu Tom Cruise şi Cameron Diaz, s-a clasat pe primul loc în box office-ul românesc, în weekend-ul premierei, când a avut încasări de 362.276 de lei, informează Agenţia Champions.

3048 afișări
Imaginea articolului Filmul "Întâlnire explozivă", cu Tom Cruise şi Cameron Diaz, pe primul loc în box office-ul românesc

Filmul "Întâlnire explozivă", cu Tom Cruise şi Cameron Diaz, pe primul loc în box office-ul românesc (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Întâlnire explozivă" a avut premiera weekend-ul trecut în cinematografele româneşti, înregistrând 19.063 de spectatori. Comedia de acţiune, în regia lui James Mangold, este centrată pe un cuplu de fugari (Tom Cruise şi Cameron Diaz), porniţi într-o aventură în care nimic şi nimeni, inclusiv ei, nu sunt ceea ce par a fi. Momentele comice nu lipsesc, dar nici miza, căci cei doi trebuie să protejeze cu preţul vieţii o preţioasă sursă de energie. Printre urmăriri spectaculoase şi răsturnări de situaţie, ameninţaţi de trădare şi vânaţi de agenţi secreţi, ei pornesc într-o cursă în jurul globului, iar supravieţuirea lor atârnă de alegerea pe care o vor face între încredere şi adevăr.

Pe locul al doilea în box office-ul românesc se află filmul de animaţie "Shrek pentru totdeauna/ Shrek Forever After", cu încasări de 316.785 de lei şi 14.782 de spectatori. "Shrek pentru totdeauna", al patrulea film din seria "Shrek", îl prezintă pe căpcăunul cel verde într-o criză existenţială. Acum are o soţie şi copii obraznici, o reputaţie care îl face vedetă şi soarta sa pare a fi hotărâtă. Printre celebrităţile care dau voce personajelor din "Shrek pentru totdeauna" se numără Antonio Banderas şi Cameron Diaz.

Poziţia a treia a fost ocupată de o altă premieră a weekend-ului trecut - comedia "Adu-l urgent pe scenă!/ Get Him to the Greek", care a avut încasări de 122.583 de lei şi 6.293 de spectatori. Filmul este povestea unui angajat al unei case de discuri care are doar trei zile ca să aducă un rocker recalcitrant pe scenă, pentru un concert de relansare. Pelicula este cea mai recentă producţie a lui Judd Apatow, care mai are în portofoliu "Virgin la 40 de ani", "Un pic însărcinată" şi "Tipi simpatici".

"Saga Amurg: Eclipsa" se află pe poziţia a patra, cu 3.787 de spectatori şi încasări de 65.191 de lei. Filmul, distribuit de MediaPro Distribution, în care un vampir şi un vârcolac îşi dispută iubirea unei liceene americane, este cea de-a treia adaptare dintr-o franciză care a generat deja încasări de peste un miliard de dolari din vânzările de bilete. Filmările pentru cel de-al patrulea film al francizei "Twilight" vor debuta în această toamnă.

Locul al cincilea în box-office-ul românesc de weekend este ocupat de "Predators", cu încasări de 41.112 lei şi 2.332 de spectatori. Filmul SF, cu Adrien Brody în rolul principal, prezintă o echipă de oameni care se află pe o planetă străină, ce descoperă că sunt pradă pentru fiinţele care populează acel loc.

În total, cinematografele româneşti au avut, în weekend, încasări de 1.043.121 de lei şi 53.918 spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici