Filmul "Jumanji: Welcome to the Jungle", pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend

Filmul de aventuri "Jumanji: Aventură în junglă/ Jumanji: Welcome to the Jungle", de Jake Kasdan, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, cu încasări de 36 de milioane de dolari, potrivit cifrelor furnizate de boxofficemojo.com.

875 afișări
Imaginea articolului Filmul "Jumanji: Welcome to the Jungle", pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend

Filmul "Jumanji: Welcome to the Jungle", pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend

Pe locul al doilea în box office-ul nord-american de weekend s-a situat o premieră, "Insidious: Ultima cheie/ Insidious: The Last Key", partea a patra a seriei horror "Insidious", care a avut încasări de 29,3 milioane de dolari.

Podiumul este completat de producţia Disney-Lucas "Star Wars: Ultimii Jedi/ Star Wars: The Last Jedi", care a avut încasări de 23,5 milioane de dolari. De la lansarea în cinematografe, pe 15 decembrie 2017, a opta parte a francizei "Star Wars" a avut încasări de 1,205 miliarde de dolari la nivel mondial.

Regizorul filmului, Rian Johnson, a declarat înainte de lansare că noul lungmetraj "Star Wars" se va concentra pe modul în care Rey (interpretată de Daisy Ridley) învaţă şi înţelege conexiunea sa cu Forţa. Din distribuţie fac parte actori precum Mark Hamill (Luke Skywalker), John Boyega (Finn), Oscar Isaac (Poe), Benicio del Toro (DJ), Andy Serkis (Snoke), Adam Driver (Kylo Ren).

Carrie Fisher este prezentă în acest film, în rolul prinţesei Leia. Actriţa a filmat toate scenele în care urma să apară înainte de moartea sa bruscă, din decembrie 2016, la vârsta de 60 de ani.

Scenariul este semnat de Rian Johnson şi George Lucas.

Pe locul al patrulea în box office-ul nord-american de weekend se află "Omul spectacol/ The Greatest Showman", de Michael Gracey, povestea magicianului P.T. Barnum, interpretat pe marele ecran de Hugh Jackman, care a avut încasări de 13,8 milioane de dolari.

"Pitch Perfect 3", al treilea opus din seria de succes "Pitch Perfect", regizat de Trish Sie, a avut încasări de 10,2 milioane de dolari de vineri până duminică, situându-se astfel pe locul al cincilea.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele nord-americane este completat de "Ferdinand", de Carlos Saldanha (7,73 de milioane de dolari), "Jocuri secrete/ Molly's Game", de Aaron Sorkin (7 milioane de dolari), "Darkest Hour. Ziua decisivă/ Darkest Hour", de Joe Wright (6,35 de milioane de dolari), "Coco", de Lee Unkrich şi Adrian Molina (5,53 de milioane de dolari), şi "Pentru toţi banii din lume/ All the Money in the World", de Ridley Scott (3,5 milioane de dolari).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici