Filmul SF "Armata celor 12 maimuţe", transformat în serial TV - VIDEO

Filmul ştiinţifico-fantastic "Armata celor 12 maimuţe/ 12 Monkeys", în care au jucat Bruce Willis şi Brad Pitt, va fi transformat în serial TV de reţeaua Syfy, informează contactmusic.com.

952 afișări
Imaginea articolului Filmul SF "Armata celor 12 maimuţe", transformat în serial TV - VIDEO

Filmul SF "Armata celor 12 maimuţe", transformat în serial TV - VIDEO (Captură video)

Directorii reţelei de televiziune Syfy din America au comandat un episod-pilot pentru acest serial, scenarişti fiind Terry Matalas şi Travis Fickett, care au scris şi scenariul pentru seria de succes "Nikita".

Filmul care stă la baza serialului a fost lansat în 1995, Bruce Willis şi Brad Pitt jucând în rolul principal.

Filmul "Armata celor 12 maimuţe/ 12 Monkeys", regizat de Terry Gilliam şi care a avut încasări de peste 168 de milioane de dolari, prezintă o lume din viitor devastată de boli. Un condamnat este trimis înapoi în timp pentru a aduna informaţii despre omul care a produs virusul ce a omorât cea mai mare parte din populaţia umană de pe Terra.

Actorul Brad Pitt a fost nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din filmul "Armata celor 12 maimuţe".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici