Filmul "The Truman Show" va fi adaptat într-un serial de televiziune

Filmul "The Truman Show", regizat de Peter Weir şi cu Jim Carrey în rolul principal, va fi adaptat într-un serial de televiziune de studiourile Paramount.

89 afișări
Imaginea articolului Filmul "The Truman Show" va fi adaptat într-un serial de televiziune

Filmul "The Truman Show" va fi adaptat într-un serial de televiziune (Imagine: Captură video)

Lungmetrajul original, lansat în 1998, spune povestea lui Truman, un bărbat devenit, fără ca el să ştie acest lucru, starul unui popular reality show, informează contactmusic.com.

Studiourile Paramount vor folosi un întreg arsenal de conţinuturi pentru acest proiect de televiziune, a precizat Amy Powell, director executiv al studioului hollywoodian. Alături de filmul "The Truman Show", Paramount va folosi propriile romane, scenarii şi elemente de non-ficţiune care vor contribui la realizarea proiectului.

"The Truman Show" a avut mare succes în 1998 şi a marcat primul rol dramatic interpretat de Jim Carrey, pentru care actorul canadian a fost elogiat de criticii de specialitate. Totodată, filmul a obţinut un scor uluitor de 94% pe site-ul Rotten Tomatoes, intrând astfel pentru totdeauna în categoria "filmelor moderne clasice".

Pelicula a avut şi un succes financiar deosebit, obţinând încasări de 264,1 milioane de dolari pe plan mondial. Datorită lipsei efectelor speicale şi a unui platou de filmare destul de simplu, bugetul de producţie al lungmetrajului a fost de doar 60 milioane de dolari.

"The Truman Show" nu este singurul film cult clasic care va face tranziţia de la marele la micul ecran. Adaptarea pentru televiziune a filmului "Fargo", regizat de fraţii Joel şi Ethan Coen în 1996, va debuta pe micile ecrane nord-americane pe 15 aprilie şi îi are în rolurile principale pe Billy Bob Thornton şi Martin Freeman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici