Fiul actorilor Sean Penn şi Robin Wright, arestat pentru posesie de droguri

Hopper Penn, fiul actorilor Sean Penn şi Robin Wright, a fost arestat pentru posesie de droguri, în statul american Nebraska, unde această infracţiune se pedepseşte cu până la doi ani de închisoare, potrivit people.com.

6611 afișări
Imaginea articolului Fiul actorilor Sean Penn şi Robin Wright, arestat pentru posesie de droguri

Fiul actorilor Sean Penn şi Robin Wright, arestat pentru posesie de droguri

Un purtător de cuvânt al poliţiei din districtul Hamilton a confirmat pentru People că Hopper Penn, în vârstă de 24 de ani, şi actriţa Uma Von Wittkamp, în vârstă de 26 de ani, au fost eliberaţi, joi, din închisoare, după ce au plătit cauţiuni de 25.000 de dolari fiecare.

Potrivit mai multor surse, cei doi au fost arestaţi miercuri, în Nebraska, după ce maşina lui Hopper Penn a fost trasă pe dreapta, ofiţerul de poliţie care i-a controlat descoperind că pasagerii aveau asupra lor 14 grame de marijuana, 4 pastile de amfetamină şi 2 grame de ciuperci halucinogene.

Potrivit Page Six, Penn şi Von Wittkamp au fost puşi sub acuzare pentru deţinere de substanţe controlate (ciupercile), iar fiul actorului Sean Penn este acuzat şi de posesie de marijuana, în timp ce actriţa a fost acuzată de deţinere de substanţe controlate (amfetamina).

Posesia de substanţe controlate constituie infracţiune în Nebraska şi se pedepseşte cu până la doi ani de închisoare, un an de supraveghere judiciară şi amendă de 10.000 de dolari.

Hopper este fiul fostului cuplu format din actorii Sean Penn şi Robin Wright, care au divorţat în 2010, după o căsnicie care a durat 14 ani. Cei doi actori mai au o fiică, în vârstă de 26 de ani, modelul şi actriţa Dylan Penn.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici