Fiul cel mare al lui Ray Charles cere bani de la impresarul tatălui său

Cel mai mare dintre copiii muzicianului Ray Charles cere despăgubiri de 10 milioane de dolari de la impresarul tatălui său, afirmând că a fost forţat să îi cedeze părţi dintr-o companie, relatează AFP, citând surse judiciare americane.

2 afișări
Imaginea articolului Fiul cel mare al lui Ray Charles cere bani de la impresarul tatălui său

Fiul cel mare al lui Ray Charles cere bani de la impresarul tatălui său

Ray Charles Robinson junior a depus o plângere civilă împotriva lui Joe Adams, care a fost impresarul lui Ray Charles timp de 45 de ani, până la moartea cântăreţului, în iunie 2004. Adams era, de asemenea, executorul testamentar al lui Charles.

Conform plângerii, fiul lui Ray Charles şi-a înfiinţat, în 1992, o companie la care el şi sora lui, Raenee Robinson, deţineau câte 40%, restul de 20% aparţinându-i tatălui lor.

Robinson afirmă că a fost forţat de Adams să îi cedeze aceste părţi din companie în iunie 2005, în momentul în care fiul lui Charles suferea de dependenţă de droguri, fapt ce îi altera judecata.

Avocaţii lui Adams nu au putut fi contactaţi de AFP pentru a comenat aceste informaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici