Fiul lui Maradona a aflat vestea morţii tatălui său în spital, internat din cauza COVID-19

  • Fiul lui Maradona era internat în spitalul Cotugno din Napoli, unde se recupera după infectarea cu SARS-CoV-2.
  • Diego Armando Maradona Sinagra a fost externat la câteva minute după ce a aflat vestea despre decesul tatălui său.
  • Fotbalistul argentinian a murit la 60 de ani, din cauza unui stop cardiorespirator.
2864 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Maradona a aflat vestea morţii tatălui său în spital, internat din cauza COVID-19

FOTO: Profimedia

Tânărul de 34 de ani era infectat cu Sars Cov 2 şi era tratat în spital.

Conform Fanpage.it, imediat după ce a aflat vestea din presa argentiniană, Diego jr. a trecut rapid prin toate procedurile birocratice obligatorii pentru a ieşi din spital.

Diego Jr. şi-ar fi exprimat dorinţa de a merge la înmormântarea tatălui său în Argentina, dar nu este clar dacă acest lucru va fi posibil, deoarece ar avea nevoie de câteva zile de convalescenţă. Soţia tânărului i-a invitat pe jurnalişti să stea departe, spunând că Diego Jr. încearcă să „metabolizeze informaţia”.

Diego Armando Maradona, în vârstă de 60 de ani, a murit, miercuri, cel mai probabil din cauza unui stop cardiorespirator.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici