Fiul lui Michael Douglas riscă să fie închis pe viaţă

Cameron Douglas, fiul celebrului actor american Michael Douglas, arestat la sfârşitul lunii iulie pentru posesie de droguri, riscă pedeapsa cu închisoare pe viaţă pentru că a făcut trafic de narcotice timp de trei ani, potrivit unor documente judiciare.

142 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Michael Douglas riscă să fie închis pe viaţă

Cameron şi Michael Douglas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cameron Douglas

Cameron Douglas, în vârstă de 30 de ani, este acuzat că a comercializat metamfetamină în valoare de mai multe mii de dolari.

Douglas a fost arestat într-un hotel din Manhattan, New York, pe 28 iulie, şi a fost ulterior pus sub acuzaţie pentru trafic şi posesie de substanţe interzise, dar vestea arestării acestuia a fost făcută publică de-abia marţi.

Rebecca Carmichael, purtătorul de cuvânt al tribunalului din Manhattan, nu a făcut niciun comentariu cu privire la cauţiunea lui Cameron Douglas.

Conform documentelor judiciare, Cameron Douglas riscă o pedeapsă de minimum 10 ani de detenţie, însă din cauza gravităţii faptelor sale ar putea fi închis pe viaţă, pentru posesie şi trafic de metamfetamine în stare cristalizată.

Potrivit documentelor judiciare, Douglas a primit, în perioada 2006 - 2009, cantităţi mari de metamfetamine în California, ulterior acestea fiind trimise la New York, prin intermediul serviciului de curierat FedEx. Cameron Douglas a lucrat cu mai mulţi complici, care acum colaborează cu Serviciul american antidrog.

Cameron Douglas a mai fost arestat în 2007, pentru posesie ilegală a unor substanţe cu un regim strict de utilizare.

Cameron Douglas este fiul actorului Michael Douglas şi al Diandrei Morrell Douglas şi, totodată, nepotul celebrului actor american Kirk Douglas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici