Flora Năstase îşi ţine patrupedul în pijamale

Vedetele împart luxul cu animalele lor de companie. O parte importantă din bugetul celebrităţilor autohtone se duce pe hanorace decorate cu pietre preţioase şi semipreţioase, rochiţe vaporoase din materiale fine, meşteşugite cu danteluţe şi volănaşe din belşug, tricouri cu imprimeuri haioase şi lenjerie intimă, toate pentru răsfăţul deplin al patrupedelor.

365 afișări
Imaginea articolului Flora Năstase îşi ţine patrupedul în pijamale

Flora Năstase îşi ţine patrupedul în pijamale (Imagine: www.ziarulring.ro)

Preţul unui hanorac cu cristale porneşte de la 125 de lei, o rochiţă elegantă, de la 100 de lei, iar lenjeria intimă, de la 50 de lei.

Află cu ce îşi îmbracă vedetele autohtone prietenii patrupezi pe www.ziarulring.ro.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici