Florence Welch a eclipsat-o pe Adele la gala NME Awards 2012

Florence Welch a câştigat două trofee la gala NME Awards 2012, care a avut loc miercuri seară, la Londra, eclipsând-o pe mult mai cunoscuta ei compatrioată Adele, care a fost "răsfăţata" galelor Grammy şi Brit Awards din acest an.

496 afișări
Imaginea articolului Florence Welch a eclipsat-o pe Adele la gala NME Awards 2012

Florence Welch (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Florence Welch, în vârstă de 25 de ani, s-a impus la categoria "cel mai bun artist solo", iar grupul ei, Florence + the Machine, este câştigătorul categoriei "cel mai bun cântec", cu piesa "Shake It Out", extrasă de pe albumul "Ceremonials". Grupul Florence + the Machine a interpretat această piesă la gala NME Awards 2012.

Solista britanică a mai urcat o dată pe scenă pentru a cânta alături de trupa The Horrors piesa "Still Life", de pe materialul discografic "Skying", desemnat învingător la categoria "cel mai bun album".

Kasabian a deschis gala NME 2012 interpretând piesele "Switchblade Smiles" şi "Days Are Forgotten", înainte de a primi trofeul decernat la categoria "cel mai bun grup britanic".

Foo Fighters s-a impus la categoria "cel mai bun grup internaţional" şi "cea mai bună muzică de film", pentru coloana sonoră a documentarului "Back and Forth".

Totodată, The Vaccines a fost desemnată cea mai bună trupă debutantă.

Trupa din Manchester The Stone Roses a fost şi ea premiată, deşi membrii ei nu au mai cântat împreună de la mijlocul anilor '90. The Stone Roses a fost recompensată la categoria "momentul muzical al anului", după ce membrii formaţiei au anunţat reunirea grupului, anul trecut, într-o conferinţă de presă ce a trezit un interes uriaş în Marea Britanie.

Gala NME Awards 2012 a avut loc la Brixton O2 Academy din Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici