Florin Busuioc împlineşte pe 19 mai vârsta de 50 de ani: Am 19 ani, orice vârstă aş avea

Florin Busuioc, prezentatorul rubricii Vremea de la Pro TV, care, pe 19 mai, împlineşte 50 de ani, spune că la orice vârstă se simte ca la 19 ani, informează postul TV.

542 afișări
Imaginea articolului Florin Busuioc împlineşte pe 19 mai vârsta de 50 de ani: Am 19 ani, orice vârstă aş avea

Florin Busuioc (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)

Anul acesta, pe 19 mai, Busu schimbă prefixul: împlineşte 50 de ani, dar are aceleaşi năzuinţe de adolescent.

"Născut fiind pe 19 mai, mi-am proiectat în subconştient un lucru simplu: am 19 ani, orice vârstă aş avea", ţine să precizeze prezentatorul rubricii Vremea de la Pro TV.

"Nu înţeleg ce e cu chestia asta cu 50, încerc să rămân impetuos ca la 19 şi bineînţeles că-n următorii 50 de ani, atunci când eu voi împlini, v-aţi prins, 19 ani, voi face ce face orice tânăr la această vârstă, adică voi schimba lumea", a mai spus Busu.

Acesta a precizat că nu-şi doreşte nimic special de ziua lui. Un cadou potrivit pe care şi l-ar putea face chiar singur ar fi definitivarea scenariului de film pe care tot visează să-l scrie.

"Încă mai fac fişe de personaje", spune Busu. "Că, deh, eu sunt ticăit, perfecţionist şi de modă extrem de veche", a mai spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici