Flutur: Aş vrea ca Moş Crăciun să-mi aducă acasă copiii

Prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, miercuri, că va petrece sărbătorile de Crăciun în familie şi că cel mai mare cadou pe care îl poate primi este ca, de Crăciun, să vină acasă şi cei doi copii ai săi.

306 afișări
Imaginea articolului Flutur: Aş vrea ca Moş Crăciun să-mi aducă acasă copiii

Gheorghe Flutur (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Aş vrea ca Moş Crăciun să-mi aducă acasă copiii", a spus Flutur, care a precizat că îşi mai doreşte odihnă şi linişte.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a mai spus că speră ca de Crăciun să fie zăpadă astfel încât turiştii care vin în Bucovina să se simtă foarte bine.

Gheorghe Flutur are un băiat şi o fată: Cristian, asistent universitar şi Cristiana, specialist în IT şi limbi străine, care locuiesc în Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici