Fly Project compune pentru Beyonce

Dan şi Tudor de la Fly Project, împreună cu Tom Boxer, vor compune o piesă pentru Beyonce, informează casa de discuri Roton.

2 afișări
Imaginea articolului Fly Project compune pentru Beyonce

Fly Project compune pentru Beyonce

Managerii Fly Project i-au contactat pe cei din staff-ul divei şi, împreună au hotărât ca una din piesele pe care vedeta le va cânta pe scena concertului pe care îl va susţine la Cluj, pe 22 octombrie, să fie compusă de Tudor şi Dan. Melodia pe care şi-o doreşte Beyonce trebuie să aibă un sound balcanic şi urmează să fie o surpriză pentru fanii vedetei din ţara noastră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici