Forbes a stabilit cine ocupă primul loc în topul celor mai bogaţi rapperi

Editorii revistei Forbes au întocmit clasamentul celor mai bogaţi raperi la nivel mondial. În clasamentul realizat de această revistă se regăsesc în mare parte artişti care provind din Statele Unite ale Americii. .

264 afișări
Imaginea articolului Forbes a stabilit cine ocupă primul loc în topul celor mai bogaţi rapperi

Forbes a stabilit cine ocupă primul loc în topul celor mai bogaţi rapperi (Imagine: Shutterstock)

P. Diddy ocupă pentru al treilea an consecutiv primul loc în topul celor mai bogaţi rapperi, conform Forbes. Acesta are o avere estimată la 580 de milioane de dolari, depăşindu-l încă o dată pe Jay-Z, care ocupă locul al doilea, cu o avere de 475 milioane de dolari, potrivit contactmusic.com.

Cea mai mare parte a averii rapperului P. Diddy provine din contracte care nu au legătură cu industria muzicală, precum cel cu brandul de votcă Ciroc.

În schimb, averea rapperului Jay-Z este alcătuită în principal din suma de 204 milioane de dolari adusă de vânzarea liniei sale vestimentare Rocawear şi de contractul semnat cu Live Nation, în valoare de 150 milioane de dolari.

Dr. Dre se află pe locul al treilea, cu o avere de 350 milioane de dolari, la care a contribuit şi linia sa de căşti audio profesioniste "Beats by Dr. Dre".

Topul 5 al celor mai bogaţi rapperi din lume este completat, ca şi anul trecut, de Bryan "Birdman" Williams şi 50 Cent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici