Forest Whitaker şi Renee Zellweger, împreună în "My Own Love Song" (Video)

Actorii Forest Whitaker şi Renee Zellweger, recompensaţi cu premii Oscar, vor fi protagoniştii filmului "My Own Love Song", o dramă independentă, scrisă şi regizată de Oliver Dahan, realizatorul lungmetrajului "La Vie En Rose", informează publicaţia de specialitate Variety.

15 afișări
Imaginea articolului Forest Whitaker şi Renee Zellweger, împreună  în "My Own Love Song" (Video)

Forest Whitaker şi Renee Zellweger, împreună în "My Own Love Song"

Potrivit sursei citate, filmările vor debuta luna viitoare în Kansas şi New Orleans.

Producătorul filmului va fi Alain Goldman, cu care Dahan a lucrat şi pentru "La Vie En Rose".

De asemenea, distribuţia va fi completată şi de Madeline Zima ("Californication").

"My Own Love Song" are în centrul poveştii o călătorie la Memphis pe care o fostă cântăreaţă, acum ţintuită într-un scaun cu rotile, îl face alături de prietenul său.

Zellweger tocmai a încheiat filmările pentru drama western "Appaloosa" şi comediile "Chilled in Miami" şi "My One and Only".

De asemenea, Whitaker va putea fi văzut în curând pe marile ecrane în producţia "Winged Creatures".

Forest Whitaker a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor la ediţia din 2007 a premiilor Academiei Americane, pentru rolul dictatorului ugandez Idi Amin, din "Ultimul rege al Scoţiei".

Renee Zellweger, care în 2004 a luat Oscarul pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar ("Cold Mountain", de Anthony Minghella, n.r.), s-a situat anul trecut pe locul al cincilea în topul celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood.

Renee Zellweger

"Last King of Scotland" Trailer

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici