Formaţia Bere Gratis, fără chitarist şi basist

Vlad Vedeş, chitaristul trupei Bere Gratis, şi Nicu Avram, basistul acesteia, au transmis, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că au fost nevoiţi să părăsească formaţia, invocând "neînţelegeri ireconciliabile" şi "o lipsă de comunicare accentuată".

166 afișări
Imaginea articolului Formaţia Bere Gratis, fără chitarist şi basist

Formaţia Bere Gratis, fără chitarist şi basist (Imagine: Cristi Movila/Mediafax Foto)

Contactat de MEDIAFAX, Mihai "Miţă" Georgescu, liderul şi vocalul trupei Bere Gratis, nu a dorit să comenteze informaţia, precizând că este plecat din ţară.

Vlad Vedeş a fost membru al trupei Bere Gratis începând cu anul 2000, iar Nicu Avram s-a alăturat formaţiei din 2007.

În februarie 2009, la Teatrul Naţional Bucureşti, formaţia Bere Gratis a sărbătorit, printr-un concert, zece ani de la înfiinţare. La mijlocul lunii iunie 2009 a apărut "Bere Gratis - Live X", album înregistrat cu ocazia concertului aniversar din februarie. Piesa care promovează acest material marca Bere Gratis este "Gloria".

Anul 2009 s-a încheiat cu un nou album de studio, "Pe marele ecran". Dintre cele opt piese noi, "Pas în doi" a fost cea aleasă pentru promovarea discului "Pe marele ecran".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici