Fosta iubită a pugilistului Floyd Mayweather a fost găsită moartă într-o maşină

Josie Harris, fosta iubită a pugilistului Floyd Mayweather şi mama a trei dintre copiii sportivului, a fost găsită moartă într-o maşină parcată aproape de casa ei.

2657 afișări
Imaginea articolului Fosta iubită a pugilistului Floyd Mayweather a fost găsită moartă într-o maşină

Fosta iubită a pugilistului Floyd Mayweather a fost găsită moartă într-o maşină

Harris, în vârstă de 40 de ani, a fost găsită fără suflare în Los Angeles, marţi dimineaţă, potrivit poliţiştilor. Decesul femeii a fost pronunţat la faţa locului.
 
Oamenii legii nu cred că e vorba despre omor, ci mai degrabă de o moarte naturală, potrivit CNN.
 
Cauza oficială a morţii nu a fost însă anunţată oficial. Floyd Mayweather, fost campion mondial la blox, şi Harris s-au despărţit în 2010, după mai multe acuzaţii de violenţă domestică. Cei doi au petrecut împreună mai mult de 10 ani.
 
Sportivul nu a vorbit public despre moartea fostei iubite. El s-ar fi aflat în Amsterdam când incidentul a avut loc.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici