Fosta soţie a lui Elton John a mărturisit că a încercat să se sinucidă în timp ce se afla în luna de miere a cuplului

  • Fosta soţie a lui Elton John, Renate Blauel, a încercat să se sinucidă chiar în luna de miere a cuplului.
  • Ea cere daune morale în valoare de trei milioane de lire din partea artistului.
  • Renate Blauel a mărturisit că a luat o supradoză de Valium.
2014 afișări
Imaginea articolului Fosta soţie a lui Elton John a mărturisit că a încercat să se sinucidă în timp ce se afla în luna de miere a cuplului

Profimedia

Fosta soţie a lui Elton John, Renate Blauel, a încercat să se sinucidă chiar în luna de miere a cuplului, în 1984, potrivit unor documentele depuse la instanţa care analizează cererea ei de a primi daune morale din partea artistului, scrie BBC.

Renate Blauel a spus că a luat o supradoză de Valium, în timp ce cuplul se afla în luna de miere, la Saint Tropez, după ce Elton John i-a spus că „mariajul nu funcţionează şi că el vrea ca ea să plece”.

Informaţia apare în nişte documente depuse de Blauel în procesul deschis de aceasta împotriva fostului ei soţ. Ea cere trei milioane de lire din cauza faptului că Elton John ar fi încălcat condiţiile impuse prin acordul de divorţ.

Daunele morale au fost solicitate de Blauel după prezentarea unor părţi din relaţia lor în autobiografia „Me”, a lui Elton John, din 2019, precum şi în filmul „Rocketman”. Ea spune că dezvăluirile din carte şi din peliculă i-au declanşat probleme de sănătate mintală.

Ca răspuns, avocaţii lui Sir Elton au recunoscut existenţa acordului de divorţ, pe care ambele părţi l-au semnat, dar au negat orice încălcări ce ar fi cauzat „vătămare psihologică,” a fostei sotii a artistului.

Renate Blauel şi Sir Elton au fost căsătoriţi timp de patru ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici