Fostul iubit al actriţei Halle Berry ar putea fi nevoit să îşi viziteze fiica în prezenţa unui terţ

Modelul canadian Gabriel Aubry, fostul iubit al actriţei Halle Berry, ar putea fi obligat de justiţia din Los Angeles să îşi viziteze fiica pe care o are cu artista americană doar în prezenţa unei terţe persoane.

230 afișări
Imaginea articolului Fostul iubit al actriţei Halle Berry ar putea fi nevoit să îşi viziteze fiica în prezenţa unui terţ

Fostul iubit al actriţei Halle Berry ar putea fi nevoit să îşi viziteze fiica în prezenţa unui terţ (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Războiul continuă între Gabriel Aubry şi Halle Berry în ceea ce priveşte obţinerea tutelei fiicei lor, informează elle.fr.

Bona micuţei Nahla l-a acuzat pe manechinul canadian că a bruscat-o, atunci când ea ţinea fetiţa în braţe. Halle Berry a cerut serviciilor pentru protecţia copilului din Los Angeles ca toate vizitele pe care Gabriel Aubry le va face în viitor pentru a o vedea pe fiica lor să fie supravegheate.

Potrivit site-ului RadarOnline.com, serviciile pentru protecţia copilului au recomandat prezenţa unei terţe persoane atunci când Gabriel Aubry va veni să îşi vadă fiica. Judecătorii de la Tribunalul din Los Angeles vor anunţa în curând decizia lor în legătură cu tutela asupra Nahlei, fiica în vârstă de trei ani a actriţei Halley Berry.

Halle Berry, în vârstă de 45 de ani, s-a despărţit de modelul canadian Gabriel Aubry în aprilie 2010, după o relaţie care a durat cinci ani.

Anul trecut, Gabriel Aubry şi Halle Berry erau implicaţi într-o dispută judiciară referitoare la custodia fiicei lor în vârstă de trei ani, Nahla. Gabriel Aubry a fost acuzat de rasism, după ce a declarat că fosta lui parteneră de viaţă, actriţa americană Halle Berry, este o "negresă". Halle Berry a cerut custodie unică asupra micuţei, iar Aubry a cerut la rândul lui să împartă custodia copilului cu mama ei.

Halle Berry, care s-a logodit în timpul sărbătorilor de iarnă cu iubitul ei, actorul francez Olivier Martinez, a câştigat un premiu Oscar în 2002, pentru prestaţia ei din filmul "Puterea dragostei/ Monster's Ball", devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici