Fotbalişti cu cele mai ciudate frizuri din toate timpurile (Galerie Foto)

Unsprezece fotbalişti din toată lumea au fost selecţionaţi de către site-ul Football Fanzone, pentru echipa jucătorilor cu cele mai ciudate frizuri din toate timpurile.

3523 afișări
Imaginea articolului Fotbalişti cu cele mai ciudate frizuri din toate timpurile (Galerie Foto)

Fundaşul Abel Xavier (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În ultimii ani, aspectul fizic în fotbal a contat tot mai mult, unii jucători reuşind să câştige faimă şi bani inclusiv cu ajutorul imaginii. Unul dintre exemple este englezul David Beckham, care şi-a afişat, de-a lungul anilor, mai multe tipuri de frizuri.

GALERIE FOTO

Site-ul Football Fanzone a decis să alcătuiască o echipă a jucătorilor ciudaţi din punct de vedere al frizurii, dar şi îndeajuns de valoroşi încât să poată alcătui o adevărată selecţionată a lumii.

DAVID SEAMAN (Anglia - portar) - Fostul portarul de bază al echipei Arsenal Londra şi al reprezentativei Angliei a purtat mulţi ani o coadă destul de lungă, dar şi mustaţă.

TARIBO WEST (Nigeria - fundaş) - Africanul care l-a avut ca antrenor şi pe Mircea Lucescu la Internazionale Milano a purtat un timp două coarne împletite din păr, asemănătoare cu două mici antene.

ABEL XAVIER (Portugalia - fundaş) - Internaţionalul lusitan a jucat la Campionatul European din anul 2000 cu părul şi cu barba vopsite în alb.

KAZUYUKI TODA (Japonia - mijlocaş) - Singurul jucător activ ales în acest top, japonezul a ieşit în evidenţă la Cupa Mondială din anul 2002 cu o creastă roşie.

ALEXI LALAS (SUA - fundaş) - Este unul dintre puţinii fotbalişti americani rămaşi în memoria microbiştilor din Europa, însă nu atât pentru jocul prestat, cât pentru ciocul său şi pentru părul său lung şi roşcat.

TRIFON IVANOV (Bulgaria - fundaş) - A fost poreclit "lupul", datorită părului său lung şi dezordonat, care îl ajuta să pară ca o sperietoare pentru adversarii săi, dar şi pentru spectatori.

CLAUDIO CANIGGIA (Argentina - atacant) - Deşi a blocat drumul reprezentativei Italiei spre finala Cupei Mondiale din 1990, Caniggia a fost admirat în "Cizmă", pentru jocul său, dar şi pentru pletele sale lungi şi blonde, mai ales de către fanii echipelor la care a evoluat în Peninsulă, Atalanta, Verona şi AS Roma.

CARLOS VALDERRAMA (Columbia - mijlocaş) - Incontestabil, este jucătorul cu cea mai celebră frizură din istoria fotbalului. Ca şi compatriotul său, fostul portar al reprezentativei Columbiei, Rene Higuita (şi el cu o bogată podoabă capilară), Valderrama rămâne un simbol al fotbalului sud-american.

RONALDO (Brazilia - atacant) - De-a lungul anilor, Ronaldo şi-a schimbat de mai multe ori frizura, cea mai exotică fiind, probabil, cea afişată la CM din 2002 - un triunghi.

RUDY VOELLER (Germania - atacant) - A fost un jucător inconfundabil, cu păr bogat, blond şi ondulat.

CHRIS WADDLE (Anglia -atacant) - Remarcabil în echipa naţională a Angliei şi datorită pletelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici