FOTO Cum arată cel mai LUXOS tren din lume. Biletele costă între 7.000 şi 20.000 de dolari

Belmond, compania care operează trenul Orient Express - Venice Simplon, a prezentat recent designul a trei noi cuşete de lux pe care le va inaugura în martie 2018.

1455 afișări
Imaginea articolului FOTO Cum arată cel mai LUXOS tren din lume. Biletele costă între 7.000 şi 20.000 de dolari

FOTO Cum arată cel mai luxos tren din lume. Biletele costă între 7.000 şi 20.000 de dolari

Cuşete e puţin spus, pentru că fiecare încăpere va avea un pat dublu sau două paturi twin, o sufragerie ce include spaţiu pentru servirea mesei şi o sufragerie ce poate fi transformată într-un alt pat, precum şi o toaletă cu duş şi cadă de baie.

Inspirate de trei dintre staţiile trenului, camerele au fost denumite Veneţia, Paris şi Istanbul.

Află mai multe şi vezi GALERIA FOTO pe Business Magazin

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici