FOTO Pisica mustăcioasă care "arată ca Freddie Mercury" a cucerit inimile internauţilor

Imaginile cu o pisică pe nume Mostaccioli au devenit virale pe Instagram datorită modelului său unic de blană, cu o dungă neagră chiar deasupra boticului, motiv pentru care a fost comparată cu părul facial iconic al regretatului solist al trupei Queen, Freddie Mercury.

5222 afișări
Imaginea articolului FOTO Pisica mustăcioasă care "arată ca Freddie Mercury" a cucerit inimile internauţilor

Sursa foto: Instagram

Pisicuţa rătăcită a fost găsită de stăpâna ei, Natalie, din California, alături de cei trei fraţi ai ei, când avea doar o zi, pe 30 august 2020. Mama ei era o pisică sălbatică din Bombay, subponderală, potrivit Mirror.

Deşi fraţii ei au fost adoptaţi de alte persoane, adorabila felină nu este singură, deoarece are acum o soră vitregă pe nume Izanami.

În ceea ce priveşte geniala mustaţă a lui Mostaccioli, aceasta nu a fost foarte vizibilă la început, dar pe parcurs a căpătat o formă impresionantă, iar utilizatorii reţelelor de socializare o adoră.

Unii comentatori au numit trăsăturile lui Mostaccioli "supra-drăgălăşenie", în timp ce alţii nu s-au putut abţine să nu sublinieze asemănarea dintre pisică şi Freddie, solistul trupei Queen. „Dacă Freddie Mercury ar fi fost o pisică...".
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici