FOTO. Vedetele care au dat greş cu vestimentaţia, la premiile Grammy 2020: „Cine-a îmbrăcat-o trebuie concediat imediat”

Gala premiilor Grammy este cunoscută drept o ocazie pentru care vedetele nu se feresc să abordeze ţinute mai îndrăzneţe şi, tocmai de aceea, evenimentul de duminică a dat naştere unor comentarii acide pe reţelele sociale.

3201 afișări
Imaginea articolului FOTO. Vedetele care au dat greş cu vestimentaţia, la premiile Grammy 2020: „Cine-a îmbrăcat-o trebuie concediat imediat”

Sursa FOTO: Profimedia

Prima vedetă a cărei ţinută a fost amendată de cei care au urmărit sosirea invitaţilor la sala din Los Angeles a fost Tove Lo. Cântăreaţa a purtat un costum creat de Vivienne Westwood decupat generos în jurul sutienului Agent Provacateur, spun cei de la Footwearnews. “Cine-a îmbrăcat-o pe Tove Lo în costumaţia asta trebuie concediat imediat”, a comentat un utilizator de Twitter.

Billie Eilish a fost marea câştigătoare a serii, dar costumaţia cu care a ales să apară pe covorul roşu nu i-a prea entuziasmat pe fani. ”Voiam să scriu ceva despre hainele purtate de Billie Eilish, dar, sincer, mi se pare că s-a îmbrăcat la fel de fiecare dată”.

Un alt câştigător aplaudat la scenă deschisă a fost Tyler, the Creator. Pe scenă a urcat îmbrăcat relaxat cu şapcă şi tricou lejer, dar pe covorul roşu a ţinut să poarte un costum inspirat de uniformele băieţilor care cară bagaje în hoteluri. Una dintre glume a fost aceea că rapperul a adus-o în valiză pe Tylor Swift.

Mai puţin amuzantă a fost pentru comentatorii de pe reţele sociale costumaţia aleasă de Joy Villa. Ea a ales să îşi transforme rochia în pancartă electorală. Nu e greu de ghicit cum au comentat fanii apariţia declaraţiei de susţinere electorală pentru Donald Trump pe rochia de culoare roşu aprins.

Billy Porter este una dintre vedetele care a fost de multe ori printre celebrităţile cel mai bine îmbrăcate. La premiile Grammy de duminică seara, opţiunea sa pentru un costum turcoaz a împărţit comentatorii. Unii au apreciat extravaganţa modelului ales din colecţia Baja East de Scott Studenberg şi asortat unei pălării cu voaletă de cristale glisantă marca Sarah Sokol.

Toată vestimentaţia aduna 70.000 de cristale cusute manual. Alţii au văzut mai mult o ocazie pentru meme: ”Cum se uită vânzătorul de la Mac atunci când intru cu maşina”, a scris un comentator.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici