FOTO, VIDEO Adele şi Rita Ora au sărit în ajutorul locatarilor afectaţi de incendiul de la Grenfell Tower: "Obişnuiam să mă joc în acel bloc - vreau să fac orice pentru a ajuta.''

Cântăreaţa britanică Rita Ora s-a implicat în a-i ajuta cu provizii de apă şi de mâncare pe locatarii afectaţi de incendiul de miercuri dimineaţă de la blocul rezidenţial Grenfell Tower din vestul Londrei. La rândul său, cântăreaţa Adele a participat la o rugăciune în memoria victimelor incendiului.

1256 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO Adele şi  Rita Ora au sărit în ajutorul locatarilor afectaţi de incendiul de la Grenfell Tower: "Obişnuiam să mă joc în acel bloc - vreau să fac orice pentru a ajuta.''

Rita Ora şi Adele au sărit în ajutorul locatarilor afectaţi de incendiul de la Grenfell Tower

Cântăreaţa hitululi 'Your Song' s-a declarat devastată la aflarea veştii că 17 persoane au murit şi multe altele au fost rănite în urma incendiului declanşat de un scurtcircuit produs la un frigider, în interiorul unui apartament al clădirii de 24 de etaje Grenfell Tower. Rita Ora a dezvăluit că obişnuia să se joace în Grenfell Tower pe când era copil.

Cântăreaţa şi actriţa a transmis pe Instagram un mesaj de compasiune şi iubire către toţi cei afectaţi de incendiu: ''Acesta este cartierul meu şi nu pot să cred că se întâmplă asta. Rugăciunile mele merg către toţi cei implicaţi, inima mi-a luat-o razna. Obişnuiam să mă joc în acel bloc - vreau să fac orice pentru a ajuta.''

Pe Twitter, Ora a adăugat: ''Sunt şocată şi devastată de această veste teribilă. Gândurile mele merg către toţi cei afectaţi de această tragedie îngrozitoare din vestul Londrei.''

 

 

Vedeta pop în vârstă de 26 de ani a mai distribuit câteva videoclipuri pe Instagram. Cântăreaţa a ajutat persoanele afectate de incendiu, care au rămas fără locuinţă, cu saci conţinând provizii de apă şi de mâncare.

Rita nu este singura vedetă care şi-a oferit sprijinul şi ajutorul, cântăreaţa britanică Adele, în vârstă de 29 de ani, fiind surprinsă la o rugăciune pentru cei care şi-au pierdut în mod tragic viaţa în incendiu. Un fan al cântăreţei a distribuit pe reţeaua de socializare Twitter, vestea apariţiei cântăreţei, la primele ore ale dimineţii de joi. Acesta a mai spus că vedeta i-a îmbrăţişat pe toţi cei prezenţi şi că a încercat să le aline durerea.

Utilizatorul de Twitter @FourMee a scris pe reţeaua de socializare la rândul său despre apariţia lui Adele, şi a distribuit o imagine a acesteia: ''Adele lângă #Grenfell Tower înveşmântată într-o abaya (rochie tip robă purtată de femeile din unele zone musulmane - n.r.). Respectul meu.''

 

 

Acelaşi utilizator a postat pe Instagram un colaj de imagini cu Adele. Potrivit unor surse, soţul cântăreţei, Simon Konecki, ar fi fost şi el prezent la veghea în memoria victimelor incendiului: ''Tocmai i-am văzut pe @Adele and Simon Konecki în vizită la Grenfell Tower, ea purta o abaya. Vă respect pe amândoi. #Adele#grenfelltower #simonkonecki''.

Poliţia a revizuit bilanţul incendiului care a afectat, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, o clădire din Londra, anunţând că cel puţin 17 persoane au decedat, iar mai multe sunt în continuare dispărute, informează BBC News online.

Bilanţul anterior era de 12 persoane decedate, iar autorităţile se aşteaptă ca numărul morţilor să crească, dat fiind că multe persoane sunt date dispărute ori spitalizate în stare critică.

Serviciul Naţional Medical (NHS) din regiunea Anglia a transmis că 37 de persoane rămân în continuare spitalizate, inclusiv 17 pacienţi în stare critică, în urma incendiului.

Incendiul a distrus o clădire de 24 de etaje - Turnul Grenfell, situat în zona Kensington, în vestul Londrei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici