Fotografii inedite ale Ducesei de Cambridge postate pe Internet - GALERIE FOTO

Fiind una dintre cele mai fotografiate femei din lume, Ducesa de Cambridge este obişnuită să fie înconjurată de camere şi aparate foto, iar turneul pe care cuplul princiar britanic l-a efectuat, în urmă cu câteva luni, în regiunea Asia-Pacific a generat mii de instantanee ce au circulat în întreaga lume.

9922 afișări
Imaginea articolului Fotografii inedite ale Ducesei de Cambridge postate pe Internet - GALERIE FOTO

Ducesa de Cambridge (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Însă, consoarta prinţului William a ţinut să arate lumii că este capabilă şi să stea în spatele aparatului de fotografiat, ea realizând o serie de fotografii în timpul vacanţei din Borneo, scrie Daily Mail.

Kate Middleton a imortalizat flora şi fauna din Borneo, dar şi imagini surprinse în drumul spre Insulele Solomon, instantaneele fiind postate pe site-ul său oficial, dukeandduchessofcambridge.org, care recent a căpătat o nouă faţă.

GALERIE FOTO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici