Fotografiile româneşti care au făcut înconjurul lumii. Imagini ireale - FOTO

Cele mai vizualizate fotografii româneşti în spaţiul online din lumea întreagă îi aparţin lui Costică Ascinte, cadre realizate la începutul secolului XX, dar pe care o artistă din Australia le-a reeditat într-un mod original.

803 afișări
Imaginea articolului Fotografiile româneşti care au făcut înconjurul lumii. Imagini ireale - FOTO

Fotografiile româneşti care au făcut înconjurul lumii. Imagini ireale

Jane Long este o artistă din Australia, care a transformat mai multe fotografii vechi ale artistului român Costică Ascinte în imagini ireale, desprinse din altă lume, potrivit One.ro.

Cu ajutorul unor programe de editare, artista reuşit să dea o notă aparte unor fotografii vechi, realizate la începutul secolului XX, mai ales în perioada primului război mondial.

Imaginele rezultate au fost distribuite rapid în mediul online şi au fost incluse şi în cadrul expoziţiei Ballarat International Foto Biennale.

 

Vezi galeria foto completă pe One.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici