Tom Cruise a confirmat că filmările la noul "Top Gun 2", continuarea filmului care l-a făcut celebru, vor începe anul viitor

Actorul american Ton Cruise, în vârstă de 54 de ani, a dezvăluit că va începe în curând filmările la mult-discutatul sequel al filmului "Top Gun", filmul său din tinereţe care l-a propulsat la statutul de superstar, informează Associated Press.

432 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise a confirmat că filmările la noul "Top Gun 2", continuarea filmului care l-a făcut celebru, vor începe anul viitor

Tom Cruise a confirmat că filmările la noul film "Top Gun 2" vor începe anul viitor (Imagine: Hepta)

Cruise a făcut anunţul miercuri ca răspuns la întrebările prezentatorului emisiunii australiene "Sunrise." Actorul a spus că filmările vor începe cel mai probabil anul viitor şi a adăugat că „filmările vor avea loc cu siguranţă”.

 

 

Cruise declarase într-un interviu similar că există discuţii asupra noului film, dar nu confirmase cu claritate acest lucru. Filmul care spune povestea unui pilot  de avion de vânătoare al marinei militare americane, din timpul administraţiei Reagan, l-a propulsat pe Cruise la statutul de superstar.

Jerry Bruckheimer, care a produs filmul original, a făcut, la rândul său, o serie de trimiteri cu privire la noua peliculă. El a postat o fotografie a sa cu Cruise, sâmbăta trecută, la împlinirea a 31 de ani de la lansarea oficială a „Top Gun”.

„Top Gun” este filmul iconic din anul 1986 regizat de Tony Scott, care s-a sinucis în 2013. Noul film „Top Gun” ar urma să fie produs de „Paramount Pictures”, unde Cruise a realizat o serie de filme, inclusiv franciza „Misiune imposibilă”. Companiile Skydance, Jerry Bruckheimer Films şi Paramount se vor implica împreună în producţia filmului.

Acum 7 luni, Cruise a făcut aluzie la sequel în emisiunea Graham Norton afirmând că el şi Jerry Bruckheimer poartă discuţii asupra noului film şi că „încearcă” să ajungă la un consens.

În vârstă de 53 de ani, Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de film de la Hollywood. Pe lângă hiturile de box-office, precum cele din seria "Misiune: Imposibilă", Cruise are în palmares şi filme îndreptate spre cinematograful de artă: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), şi "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001). Anul trecut, în iunie, Tom Cruise a jucat în filmul SF "Edge of Tomorrow: Prizonier în timp 3D".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici