Fumatul, interzis în filmele Disney - AFP

Grupul Disney a anunţat că filmele produse sub sigla sa nu vor mai prezenta persoane care fumează, potrivit unei scrisori trimise unui membru al Congresului american şi dată publicităţii miercuri, transmite AFP.

51 afișări
Imaginea articolului Fumatul, interzis în filmele Disney - AFP

Fumatul, interzis în filmele Disney - AFP

"Compania Walt Disney s-a angajat să descurajeze prezentarea de imagini cu persoane pe cale să fumeze în producţiile sale şi să plaseze mesaje de interes public împotriva fumatului pe DVD-urile oricărui viitor film în care vor apărea persoane fumând", a menţionat compania.

Compania "descurajează prezenţa fumătorilor pe ecrane în filmele Disney, Touchstone şi Miramax", potrivit lui Robert Iger, preşedinte director general al Disney.

Anunţul Disney intervine în condiţiile în care puternica asociaţie a cinematografiei americane (MPAA), care stabileşte categoria în care se încadrează filmele americane, a anunţat, la 10 mai, că va lua în calcul prezenţa fumătorilor pe ecrane pentru a vedea cărei categorii de public i se adresează aceste filme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici