Fun Lovin' Criminals, Guano Apes, Nouvelle Vague - la Bucharest GreenSounds Festival

Trupele Fun Lovin' Criminals, Guano Apes, Nouvelle Vague, De Phazz, Moonlight Breakfast şi Dubioza Kolektiv se numără printre cele mai noi confirmări la cea de-a doua ediţie a Bucharest GreenSounds Festival, care va avea loc în perioada 21 - 23 august, în Parcul Herăstrău din Bucureşti.

511 afișări
Imaginea articolului Fun Lovin' Criminals, Guano Apes, Nouvelle Vague - la Bucharest GreenSounds Festival

Fun Lovin' Criminals, Guano Apes, Nouvelle Vague - la Bucharest GreenSounds Festival (Imagine: Dan Tautan/Mediafax Foto)

Peste 25 de trupe şi solişti importanţi ai momentului, din ţară şi din străinătate, vor urca pe scenele GreenSounds, în cele trei zile de festival, oferind publicului muzică bună şi energie, informează organizatorii, CreArT - Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie.

Dacă, anul trecut, evenimentul a găzduit aproximativ 19.000 de persoane, pentru ediţia din acest an, la cererea publicului, festivalul îşi măreşte capacitatea oferind un spaţiu mai încăpător iubitorilor de muzică bună şi distracţie. Astfel, locul de întâlnire s-a schimbat de la Roaba de Cultură la Aleea cu Trandafiri de la intrarea Charles de Gaulle.

Bucharest GreenSounds Festival este un eveniment cu intrare liberă, care nu se limitează doar la muzica eclectică live, transformând spaţiul reconfortant al parcului într-un cadru alternativ de relaxare şi interactivitate, cu activităţi recreative, creatori de produse autohtone şi delicii culinare diversificate. În afară de Bazarul cu branduri 100 % româneşti, o zonă de relaxare şi un spaţiu de gastronomie internaţională, organizatorii au pregătit o mulţime de surprize şi atracţii care reprezintă o experienţă totală de festival.

La ediţia din 2015, va fi amplasată o nouă scenă, Second Stage, unde artişti şi trupe autohtone vor cânta în fiecare seară, între concertele de la scena principală (Main Stage). Cele două scene sunt ocupate consecutiv, fără ca fanii să rateze două trupe favorite.

Astfel, în prima zi a festivalului vor concerta Asian Dub Foundation, Subcarpaţi & Orchestra, The Interrupters, Nişte Băieti, Les Elephants Bizarres, Blue Nipple Boy, Danaga. În cea de-a doua zi, vor urca pe scenă Fun Lovin' Criminals, Guano Apes, Dubioza Kolektiv, ROA, Coma, Domino, Toulouse Lautrec, Pistol cu capse, ZOB, Danaga, iar, în cea de-a treia zi, De Phazz, Nouvelle Vague, Moonlight Breakfast, Narcotango, Kathrin DeBoer, We Singing Colors, Fantome, Dj K-LU, Jazu, Fanas.

Mai multe informaţii privind cea de-a doua ediţie a evenimentului se găsesc pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/bucharestgreensoundsfestival, şi pe site-ul http://bucharestgreensoundsfestival.ro/.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin creart - Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici