Gabriela Irimia de la Cheeky Girl are "interzis" la sex în următoarea lună

Parlamentarul britanic Lembit Opik, iubitul Gabrielei Irimia, una dintre gemenele din trupa Cheeky Girls, are "interzis" la sex în următoarea lună, pentru că tânăra va fi supusă unei operaţii de eliminare a unor pietre la rinichi săptămâna viitoare, potrivit publicaţiei The Sun.

3 afișări
Imaginea articolului Gabriela Irimia de la Cheeky Girl are "interzis" la sex în următoarea lună

Iubitul unei dintre gemenele de la Cheeky Girl are "interzis" la sex în următoarea lună

Mama Gabrielei, Margareta Irimia, care este şi impresarul trupei Cheeky Girls, a declarat că fiica ei a urmat un tratament de trei luni împotriva pietrelor la rinichi care nu a avut efect.

"Gabrielei i s-a recomandat repausul la pat pentru următoarea lună", a spus Margareta.

"Medicii spun că sexul iese din discuţie. (Gabriela n.r.) a fost chiar nevoită să anuleze vacanţa programată împreună cu Lembit", a adăugat aceasta.

Gabriela, în vârstă de 24 de ani, va fi operată săptămâna viitoare în România.

Lembit, în vârstă de 42 de ani, cu care Gabriela are o relaţie de şapte luni, a declarat că este alături de iubita sa.

Opik a întâlnit-o pe tânăra de origine română la o petrecere pentru concurenţii participanţi la o emisiune de televiziune, "All Star Talent Show". Relaţia lor pare destul de serioasă de vreme ce, de când a devenit publică, cei doi sunt de nedespărţit.

Presa britanică îi consideră cuplul cel mai bizar de vedete la momentul actual, dar se pare că cei doi nu sunt afectaţi de acest lucru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici