Gabriela şi Lembit Opik şi-au oficializat logodna

Gabriela Irimia, jumătatea geamănă a trupei Cheeky Girls, şi parlamentarul britanic Lembit Opik au dat, marţi, o petrecere sălbatică la Embassy Club din Londra, pentru a oficializa logodna lor.

21 afișări
Imaginea articolului Gabriela şi Lembit Opik şi-au oficializat logodna

Gabriela şi Lembit Opik şi-au oficializat logodna (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Dacă parlamentarul liberal-democrat îşi dorea o cale mai liniştită pentru a marca evenimentul, ţinuta viitoarei sale mirese nu l-a ajutat, informează dailymail.co.uk.

Gabriela, în vârstă de 25 de ani, a purtat o rochie mini roz, care lăsa puţin loc imaginaţiei, decorată cu insigne pe care care erau inscripţionate cuvinte sugestive precum "Neruşinată", "Nu sunt înger" şi "Obraznică/ Cheeky".

La petrecere a fost prezentă şi sora geamănă a Gabrielei, Monica, îmbrăcată într-o ţinută identică. Cele două au pozat în ipostaze sexy pe o motocicletă Harley Davidson.

Parlamentarul şi Gabriela Irimia s-au logodit în aprilie, la Roma (Italia), la Fontana di Trevi. Vorbind despre momentul cererii în căsătorie, Irimia a spus: "Ne-am dus la Fontana di Trevi în acea după-amiază şi fiecare şi-a pus o dorinţă care a rămas secretă". Tânăra a mai povestit că, după o cină romantică, au mers din nou la monument, unde Opik a cerut-o în căsătorie. "Când am spus «Da», el a început să plângă. Lacrimi de bucurie curgeau din ochii lui. Nu am putut plânge, eram atât de fericită că am continuat să zâmbesc şi să râd", a mai povestit Gabriela.

Opik a întâlnit-o pe tânăra de origine română în urmă cu doi ani, la o petrecere pentru concurenţii participanţi la o emisiune de televiziune, All Star Talent Show.

Monica şi Gabriela Irimia, adică trupa Cheeky Girls, au sosit în Marea Britanie în 2002 şi au devenit celebre după ce au participat la concursul de televiziune Popstars: The Rivals. Melodia de debut, "Cheeky Song (Touch My Bum)" a devenit rapid hit şi s-a vândut în 1,2 milioane de copii în lumea întreagă.

Opik a fost logodit cu prezentatoarea meteo Sian Lloyd, însă relaţia lor s-a destrămat la sfârşitul anului 2006. De la despărţirea lor, Lloyd, care recent s-a căsătorit cu milionarul britanic Jonathan Ashman, l-a criticat regulat pe politician. Astfel, aceasta a declarat într-o carte scrisă de ea că, printre altele, parlamentarul britanic este avar şi are o problemă cu alcoolul.

În afară de relaţia cu starleta pop, parlamentarul liberal-democrat mai este celebru pentru credinţa sa că un asteroid va distruge Pământul şi pentru faptul că susţine că are puteri paranormale.

Gabriela Irimia a declarat într-un interviu pentru revista Hello! că visează la "o nuntă fastuoasă, albă, într-un castel".

După căsătorie, cuplul va locui la Montgomeryshire, regiune reprezentată de Opik în parlamentul britanic din 1997.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici