Gala Webby Awards 2012: Will Ferrell şi Ryan Gosling, printre laureaţii celei de-a 16-a ediţii. Ce vedete au mai fost premiate

Actorii Will Ferrell şi Ryan Gosling se numără printre laureaţii celei de-a 16-a ediţii a Webby Awards, considerate Oscarurile internetului.

60 afișări
Imaginea articolului Gala Webby Awards 2012: Will Ferrell şi Ryan Gosling, printre laureaţii celei de-a 16-a ediţii. Ce vedete au mai fost premiate

Will Ferrell (Imagine: Hepta)

Will Ferrell, care a cofinanţat lansarea platformei online Funny Or Die, specializată în postarea de fişiere video amuzante, a fost desemnat câştigătorul categoriei "cea mai bună prestaţie individuală" pentru o scenetă în care l-a interpretat pe fostul preşedinte american George W. Bush, în momentul în care a aflat despre moartea lui Osama bin Laden, informează express.co.uk.

Ryan Gosling, Jim Carey şi Eva Mendes au fost premiaţi la categoria "cea mai bună comedie", pentru evoluţia lor din episodul "Drunk History Christmas" difuzat pe site-ul Funny Or Die.

Serialul "The Confession", cu John Hurt şi Kiefer Sutherland în distribuţie, s-a impus la categoria "cea mai bună dramă", iar Juliette Lewis şi Graydon Sheppard au fost premiaţi pentru serialul lor difuzat pe internet intitulat "Shit Girls Say".

Cântăreaţa Bjork a fost desemnată artistul anului, graţie albumului ei interactiv "Biophilia".

Laureaţii celei de-a 16-a gale Webby Awards îşi vor primi trofeele în cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Hammerstein Ballroom din New York, pe 21 mai. Unul dintre elementele de originalitate ale acestei ceremonii îl constituie regula impusă celor premiaţi, care sunt obligaţi să rostească un discurs de acceptare a premiului de cel mult cinci cuvinte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici