GALERIE FOTO Nariyana, fetiţa cu albinism a cărei frumuseţe întrece orice imaginaţie. Agenţiile de modelling o copleşesc cu oferte

Nariyana este o fetiţă de 8 ani, diagnosticată cu albinism, care uimeşte agenţiile de modelling din întreaga lume cu frumuseţea ei, potrivit Bored Panda.

43961 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Nariyana, fetiţa cu albinism a cărei frumuseţe întrece orice imaginaţie. Agenţiile de modelling o copleşesc cu oferte

FOTO Nariyana, fetiţa cu albinism a cărei frumuseţe întrece orice imaginaţie. Agenţiile de modelling o copleşesc cu oferte

Poreclită Albă ca Zăpada siberiană, datorită părului ei blond deschis şi a nuanţei pale care îi îmbracă pielea, Nariyana trăieşte cu familia ei în Yakutia, Siberia. Ea este singurul membru din familia ei cu părul blond şi singura diagnosticată cu albinism.

“Este cea mai neobişnuită persoană pe care am cunoscut-o”, spune fotograful Vadim Rufov, care i-a imortalizat frumuseţea într-o serie de fotografii uimitoare.

Deşi copila a primit mai multe oferte din partea agenţiilor de modelling, mama ei nu o lasă să îşi înceapă o carieră în domeniu momentan.

“Deja avem multe oferte din partea agenţiilor de modelling şi publicitate, dar nu vreau să se apuce de muncă momentan. Când va creşte, va alege ce vrea ea”, spune mama fetiţei.

Aparent, Nariyana şi-a format deja o idee: ”Când o întreb acum, îmi spune că vrea să devină model”, mai spune mama ei.

Dar până va deveni model de top, Nariyana rămâne un copil normal, căruia îi place să danseze şi să deseneze în timpul liber.

 

 

Fotografiile sunt realizate de Vadim Rufov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici