Gândul: 100 de euro, să-ţi intre pe fereastră Moşul-alpinist

Anul acesta, Moş Crăciun intră şi pe fereastră, indiferent la ce etaj te afli. Alexandru Popescu este cel care îl bagă pe Moşul pe geam, la Ploieşti.

19 afișări
Imaginea articolului Gândul: 100 de euro, să-ţi intre pe fereastră Moşul-alpinist

Gândul: 100 de euro, să-ţi intre pe fereastră Moşul-alpinist (Imagine: Gândul)

La numai 20 de ani, are o firmă de alpinişti utilitari care, de Crăciun, se vor deghiza în Moşi. Dacă îl vrei pe Moş Crăciun pentru numai o jumătate de oră, plăteşti 100 de euro. Dacă îl vrei pentru două ore, ca să aibă timp berechet să-ţi mângâie copilul pe frunte şi să-i spună şi poveşti, plăteşti dublu.

Află cum poţi să-l aduci pe Moş Crăiun pe geam pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici