Gândul: Cele mai bune maşini pentru începători

Siguranţa este cel mai important criteriu atunci când şoferii începători îşi caută maşină.

347 afișări
Imaginea articolului Gândul: Cele mai bune maşini pentru începători

Gândul: Cele mai bune maşini pentru începători

Chiar dacă de cele mai multe ori contează cum conduci, nu ce conduci, specialiştii spun că o maşină performantă tehnologic este riscantă pentru un începător, fiind greu de controlat în orice condiţii de trafic.

Şoferii fără experienţă trebuie să opteze pentru o maşină cu cele mai multe stele la testele de impact, dotată cu airbaguri şi control electronic al stabilităţii.

Află care sunt cele mai bune maşini pentru începători pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici