Gândul: Elena Udrea şi-a deschis blog

Una dintre cele mai cunoscute femei din politica românească poate fi găsită, de acum înainte, şi pe blog. Urmându-i lui Ion Iliescu şi altor politicieni mai mici cuprinşi de febra campaniei electorale, prietena preşedintelui, Elena Udrea, are şi ea, începând de azi, site personal la adresa www.elenaudrea.ro.

3 afișări
Imaginea articolului Gândul: Elena Udrea şi-a deschis blog

Gândul: Elena Udrea şi-a deschis blog

Aflat abia la început, blogul nu este unul foarte mobilat, dar este bine structurat pe secţiuni. Găsim aici un CV detaliat al reprezentantei PD, o agendă cu activităţile publice la care aceasta urmează să ia parte şi o secţiune destinată presei. Aşa cum era de aşteptat, de pe blog nu putea să lipsească şi o secţiune foto. Aceasta, spre deosebire de celelalte secţiuni, e una destul de bogată şi ne-o înfăţişează pe Elena Udrea participând la diverse manifestări cu caracter social, înconjurată, în principal, de copii.

 Pe cât de bogată e secţiunea foto, pe atât de săracă este cea de blog propriu-zis.

Mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici