Gândul: Homosexualii – principala cauză a cutremurelor din Israel!

Seismele produse recent de-a lungul Israelului au fost rezultatul „activităţii homosexuale practicate în această ţară”, ar fi explicaţia găsită de Shlomo Benizri, membru al Knessetului (parlamentul israelian).

1 afișare
Imaginea articolului Gândul: Homosexualii – principala cauză a cutremurelor din Israel!

Sursa: www.knesset.gov.il

În timpul unei sesiuni speciale a Knessetului în care s-a analizat stadiul de pregătire pentru eventualitatea în care regiunea va fi zguduită de un alt cutremur, parlamentarul ultrareligios s-a gândit să provoace el însuşi un seism.

Benizri este cel mai experimentat şi mai talentat orator al formaţiunii Shas, aşa că nici nu l-a luat gura pe dinainte, nici cuvintele sale nu au fost scoase din context de vreun jurnalist răutăcios. „Talmudul menţionează seismele ca fiind nişte fenomene teribile, dar noi căutăm doar soluţiile practice pentru a preveni sau repara.

Mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici