Gemenii lui Jennifer Lopez au debutat în lumea modei - FOTO

Gemenii în vârstă de doi ani şi jumătate ai lui Jennifer Lopez şi-au făcut debutul în modă. Max şi Emme au realizat un pictorial pentru Gucci, linia pentru copii, informează dailymail.co.uk.

761 afișări
Imaginea articolului Gemenii lui Jennifer Lopez au debutat în lumea modei - FOTO

Gemenii lui Jennifer Lopez au debutat în lumea modei

Jennifer Lopez a fost a fost fotografiată alături de copiii săi pe plaja din Malibu, jucându-se în nisip.

"Este prima dată când am lucrat în acest fel alături de copiii mei. A fost o experienţă specială. Am mai făcut o şedinţă foto când aveau trei săptămâni, dar acum că au doi ani şi jumătate este complet diferit!", a declarat vedeta.

Emme începe deja să calce pe urmele mamei şi dă semne de pasiune pentru modă, pe când Max este mai relaxat la acest capitol:

"Emme îşi alege singură ţinutele şi îi place să doarmă în rochiţa ei de prinţesă. Pe Max îl îmbrac mai greu, el preferă să alerge prin casă dezbrăcat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici