George Clooney a angajat un spiritist pentru a vorbi cu porcul Max

Actorul american George Clooney nu şi-a revenit încă după moartea porcului Max, iubitul său animal de companie decedat în 2006, şi a apelat la serviciile unui spiritist pentru a intra în contact cu spiritul animalului, informează femalefirst.co.uk.

203 afișări
Imaginea articolului George Clooney a angajat un spiritist pentru a vorbi cu porcul Max

George Clooney a angajat un spiritist pentru a vorbi cu porcul Max (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Spiritistul mi-a spus că Max a dus o viaţă frumoasă alături de mine. Spiritul lui este foarte mulţumit şi uneori vine să mă vadă. Nu ştiu dacă mi-a spus adevărul, dar aşa îmi place să cred", i-a mărturisit George Clooney unui prieten.

Renumitul actor american a fost devastat după ce Max a murit în casa sa, în timp ce el se afla în plin turneu de promovare a filmului "Misterele Berlinului/The Good German" (2006).

Porcul Max, care suferea de artrită şi era aproape orb, a trăit alături de George Clooney timp de 18 ani şi, după spusele actorului, cei doi au dormit de multe ori în acelaşi pat.

Actorul american, în vârstă de 48 de ani, îl lua adeseori pe Max la interviurile şi la şedinţele foto la care participa şi obişnuia să glumească spunând că aceasta era cea mai lungă relaţie pe care a avut-o vreodată.

La scurt timp după moartea lui Max, George Clooney a mărturisit: "A fost cel mai bătrân porc pe care medicii veterinari l-au consultat vreodată. El reprezenta o parte importantă din viaţa mea. E curios modul în care animalele devin atât de importante în viaţa unor familii".

Starul american a jurat că nu-şi va mai lua niciodată un alt porc drept animal de companie după pierderea celui pe care îl denumea cu multă afecţiune "Max the star".

George Clooney a interpretat numeroase roluri memorabile, precum cele din "Marea hoinăreală", "Regii deşertului", "Syriana", pentru care a fost recompensat cu premiul Oscar, "Ocean's Eleven - Faceţi jocurile!" şi "Misterele Berlinului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici